Panairi i edukimit internacional

Shqipëria - Tiranë / 25 mars 2023

Tek Panairi i Studimeve Internacional

Countdown...

Panairet Ndërkombëtare të Arsimit StudyCare

You Study, We Care

Study Care International Education Fairs organizon panairet më të suksesshme të rekrutimit të studentëve që nga viti 2017 në Azerbajxhan (Baku), Gjeorgji (Tbilisi) dhe Shqipëri (Tiranë) me më shumë se 15 vjet përvojë në sektorin e arsimit.

Ne jemi të pasionuar për të mbështetur institucionet tona pjesëmarrëse për të arritur synimet e tyre dhe përmbushja e tyre me informacion të plotë për tregjet e tyre në fokus.

Me sistemin tonë online të regjistrimit të studentëve për të marrë pjesë në ngjarjet tona, ju do të jeni në gjendje për ta marrë me lehtësi ftesën tuaj. Study Care International Education Fairs janë mundësia që studentët e ardhshëm ndërkombëtarë të flasin drejtpërdrejt me përfaqësues të institucioneve dhe të mbledhin informacion mbi një shumëllojshmëri programesh akademike, duke përfshirë kolegjet, programet gjuhësore, studimet universitare dhe studimet pasuniversitare.

Në lidhje me ne
About
  • Tiflis
  • Tirana
  • Baku

Sponsor & Partner

Institucionet pjesëmarrës

Çfarë thonë ekspozuesit tanë?

Çfarë thonë studentët tanë?

Pergjistrohu për panairin

Merrni ftesën tuaj

Regjistrohu
Informacionet më të fundit mbi studimet jashtë

Blog

GUIDA E UDHËTIMIT TË TORONTOS: PARQET

GUIDA E UDHËTIMIT TË TORONTOS: PARQET

Toronto hap një derë për natyrën me parqet e tij të ndërtuara me kujdes për njerëzit që janë të mërzitur me zhurmën e qytetit dhe grumbujt e ndërtesave.

Lexoni më shumë
SISTEMI I PROVIMIT TOEFL

SISTEMI I PROVIMIT TOEFL

Nëse dëshironi të studioni jashtë, duhet të jepni provimin TOEFL, i cili pranohet në shumë vende.

Lexoni më shumë
SUGJERIMET PER AKOMODIM FAMILJAR STUDIMOR

SUGJERIMET PER AKOMODIM FAMILJAR STUDIMOR

Nëse keni zgjedhur të qëndroni në shtëpi gjatë studimeve tuaja jashtë vendit, kushtimi i vëmendjes ndaj detajeve të vogla do t'ju mundësojë të shkoni më mirë me familjen.

Lexoni më shumë
Mbyll

Merrni ftesën tuaj, pa pagesë

Shqipëria - Tiranë / 25 mars 2023