GUIDA E UDHËTIMIT TË TORONTOS: PARQET

GUIDA E UDHËTIMIT TË TORONTOS: PARQET

Toronto hap një derë për natyrën me parqet e tij të ndërtuara me kujdes për njerëzit që janë të mërzitur me zhurmën e qytetit dhe grumbujt e ndërtesave.

Lexoni më shumë
SISTEMI I PROVIMIT TOEFL

SISTEMI I PROVIMIT TOEFL

Nëse dëshironi të studioni jashtë, duhet të jepni provimin TOEFL, i cili pranohet në shumë vende.

Lexoni më shumë
SUGJERIMET PER AKOMODIM FAMILJAR STUDIMOR

SUGJERIMET PER AKOMODIM FAMILJAR STUDIMOR

Nëse keni zgjedhur të qëndroni në shtëpi gjatë studimeve tuaja jashtë vendit, kushtimi i vëmendjes ndaj detajeve të vogla do t'ju mundësojë të shkoni më mirë me familjen.

Lexoni më shumë
LLOJET E VIZAVE STUDENTE: ANGLI

LLOJET E VIZAVE STUDENTE: ANGLI

Llojet e vizave studentore në Mbretërinë e Bashkuar ndryshojnë sipas kohëzgjatjes së arsimit që dëshironi të merrni dhe ekzistojnë tre lloje të ndryshme vizash për të cilat mund të aplikoni.

Lexoni më shumë
LLOJET E VIZAVE STUDENTE: AMERIKA

LLOJET E VIZAVE STUDENTE: AMERIKA

Edhe pse aplikimi për vizë studentore në SHBA është pak më i vështirë, ju mund ta kryeni këtë proces shumë më lehtë me informacionin dhe dokumentet e duhura.

Lexoni më shumë
MERRNI NJË ARSIM NË GJERMANI

MERRNI NJË ARSIM NË GJERMANI

Studentët ndërkombëtarë shpesh preferojnë të studiojnë në Gjermani për shkak të arsimit cilësor dhe falas.

Lexoni më shumë
GUIDA E UDHËTIMIT TË LONDËS: VENDET HISTORIKE

GUIDA E UDHËTIMIT TË LONDËS: VENDET HISTORIKE

Ndërsa vizitoni vendet historike në Londër, mund të mësoni për familjen mbretërore britanike dhe të njiheni nga afër me kulturën britanike.

Lexoni më shumë
SCOTLAND

SCOTLAND

Ndërsa Skocia tërheq turistët me natyrën dhe kulturën e saj madhështore, ajo gjithashtu pret shumë studentë ndërkombëtarë falë arsimit cilësor.

Lexoni më shumë
OPTIONS PËR ARSIM INTERNACIONAL

OPTIONS PËR ARSIM INTERNACIONAL

Ju mund të studioni një gjuhë jashtë vendit, të keni përvoja të paharrueshme në shkollën verore ose të krijoni të ardhmen tuaj duke marrë një arsim akademik.

Lexoni më shumë
Mbyll

Merrni ftesën tuaj, pa pagesë

Shqipëria - Tiranë / 25 mars 2023