Kontakto

Na kontaktoni në

Study Care International Education Fairs organizon panairet më të suksesshme të rekrutimit të studentëve që nga viti 2017 në Azerbajxhan (Baku), Gjeorgji (Tbilisi) dhe Shqipëri (Tiranë) me më shumë se 15 vjet përvojë në sektorin e arsimit.

Adresa

  • Şht. Polis Fethi Sekin Caddesi No:6 | Ventus Tower, Kat:30, D:304 | Bayraklı / İzmir Türkiye

Numri kontaktit

  • +90 544 527 35 00
Mbyll

Merrni ftesën tuaj, pa pagesë

Shqipëria - Tiranë / 25 mars 2023