Merrni ftesën tuaj, pa pagesë

You Study, We Care

Në lidhje me ne

Study Care International Education Fairs organizon panairet më të suksesshme të rekrutimit të studentëve që nga viti 2017 në Azerbajxhan (Baku), Gjeorgji (Tbilisi) dhe Shqipëri (Tiranë) me më shumë se 15 vjet përvojë në sektorin e arsimit.

Ne jemi të pasionuar të mbështesim institucionet tona pjesëmarrëse për të arritur synimet e tyre dhe përmbushjen e tyre me informacion të plotë për tregjet që ata kanë në fokus.

Me sistemin tonë online të regjistrimit të studentëve për të marrë pjesë në eventet tona, ju do të jeni në gjendje ta merrni me lehtësi ftesën tuaj. Study Care International Education Fairs janë mundësia e studentëve të ardhshëm ndërkombëtarë të flasin drejtpërdrejt me përfaqësues të institucioneve dhe të mbledhin informacion mbi një shumëllojshmëri programesh akademike, duke përfshirë kolegjet, programet gjuhësore, studimet universitare dhe studimet pasuniversitare.

Doni të studioni jashtë?

Regjistrohuni tani