Merrni ftesën tuaj, pa pagesë

Gjeorgji - Tbilisi / Panairi Ndërkombëtar i Arsimit Prill 2024

Detajet

Përshëndetje të dashur studentë dhe prindër, Ne jemi të lumtur të njoftojmë mbi Panairin Ndërkombëtar të Edukimit në Tiranë! Ky është shansi juaj për të zbuluar mundësi të ndryshme arsimore, për t'u lidhur me universitete kolegjet nga e gjithë bota dhe filluar studimet tuaja ndërkombëtare.

Detaje të drejta:

 • Data : 13 April 2024
 • Ora : 13:00 - 17:00
 • Salla : Pullman Hotel

Cfare ne ofrojme?

 • Pjesëmarrjen e universiteteve dhe kolegejve të njohurr nga vende të ndryshme të botës.
 • Informacion rreth programeve të arsimit universitar, programeve Master si dhe shkollage të gjuhës.
 • Këshilla të ekspertëve për bursat dhe opsionet e ndihmës financiare
 • Informimi nëpërmjet përfaqësuesëve të institucioneve
 • Angazhimi i ngjarjeve për të mbështetur aspiratat tuaja akademike dhe të karrierës

Si të merrni pjesë? Regjistrohuni falas nëpërmjet formularit të regjistrimit online të faqes sonë të internetit për të siguruar vendin tuaj në panair. Veprimtaria është e hapur për të gjithë studentët dhe nuk ka tarifa hyrjeje.

Fuqizoni të ardhmen tuaj : Lidhuni me institucionin tuaj arsimor të ëndrrave, informohuni mbi kultura të ndryshme dhe njihni rrugën drejt një të ardhme premtuese.

Qëndroni të informuar : Qëndroni të përditësuar me lajmet dhe njoftimet më të fundit në lidhje me panairin e StudyCare në Tiranë duke ndjekur rrjetet tona sociale dhe duke vizituar faqen tonë të internetit.

Pullman Hotel

37M Chavchavadze Ave, Tbilisi 0179, Georgia

Pyetje të shpeshta

Panairi StudyCare International Education Fair I periudhës Vjeshte 2024, do të marrë pjesë nga datat 7 Tetor deri në 11 Nëntor në shtete të ndryshme si Azerbaixhan, Gjeorgji, Shqipëri dhe Marok.

Ju duhet të regjistroheni për të marrë pjesë në panair. Mjafton të plotësoni formularin e regjistrimit.

Po pjesëmarrja është pa pagesë. Ju mund tê informoheni në stendat e universiteteve, kolegjeve, kurseve me vendndodhje në më shumë se 20 shtete të ndryshme. Mund të aksesoni listen e institucioneve pjesëmarrëse këtu. (add list here)

Ju mund tê informoheni në stendat e universiteteve, kolegjeve, kurseve me vendndodhje në më shumë se 20 shtete të ndryshme. Mund të aksesoni listen e institucioneve pjesëmarrëse këtu. (add list here)

Ju mund të merrni informacion të detajuar mbi kolegjet, shkollat e gjuhës, unviersitetet, programet master, programet pre phd, phd, etj.

Shëndeti i pjesëmarrësve është i rëndësishëm për ne. Masat e sigurisë merren në të gjitha panairet tona dhe organizohen në përputhje me rregullat e COVID-19.

Programi i ekspozitës dhe lista e ekspozuesve në faqen tonë të internetit do t'ju ofrojë informacion se cilat universitete dhe institucione do të marrin pjesë përpara panairit.

Përpara se të merrni pjesë në panair, ju rekomandojmë të identifikoni vendin, qytetin, universitetin ose institucionin për të cilin jeni të interesuar dhe të përgatisni pyetjet tuaja.

Jo, nuk ka kufi moshe për të marrë pjesë në panaire. Nxënësit e shkollave të mesme, studentët e universitetit, të diplomuarit dhe punonjësit mund të marrin pjesë në panairet tona arsimore.

Ju mund të merrni informacion në lidhje me inxhinierinë, mjekësinë, shkencat sociale, administrimin e biznesit, artin dhe shumë departamente dhe programe të tjera të ndryshme.

Gjeorgjia / Tiflis
 • Data 13 April 2024
 • Ora 13:00 - 17:00
 • Salla Pullman Hotel

Doni të studioni jashtë?

Regjistrohuni tani